OVER ONS

HET GAAT OVER MEER DAN WAFELS!

Henriëtte van Ee gooide in 2011 met de start van het ’t Wafelhuisje’ na jarenlang secretaresse geweest ’t roer om. En trok ’t land door met haar compacte professionele wafelbakkerij met de herkenbare knusse uitstraling. Hoewel ze nog steeds met veel plezier en liefde in haar wafelkraam stond, kwam in 2019 voor haar het moment om ’t roer nog eens om te gooien en ’t Wafelhuis met al zijn toebehoren over te dragen aan Diana Schwab.

Voor Diana is ’t Wafelhuisje een plek, waar heel veel dingen waar ze van houdt in samen komen: koken, mensen en ondernemen. Met haar andere activiteiten houdt ze zich vooral bezig met het uitvoeren en optimaliseren van marketing en verkoop processen. Activiteiten die veelal over een langere periode lopen en daardoor minder in het ‘moment’ plaats vinden.  Het ‘meer-in-het-moment-gevoel’ van een evenement is voor haar het perfecte contrast. Een boost van energie om lekker met een blij en enthousiast team mensen een mooi moment te creëren.

Het doel van Diana is om ”t Wafelhuisje’ te laten blijven wat het nu is: een smakelijke traktatie volgens traditioneel recept in een gezellige en  feestelijke setting.

Des te meer je je in de wafel verdiept,  des te meer er te ontdekken valt. Naast het oud Luikse recept, zullen er ook zeker regelmatig ‘specials’ komen met wat minder voor de hand liggende receptuur. Als je het leuk vindt om het ontstaan van deze recepten te volgen én te zien wat er zo al komt kijken bij het runnen van ’t Wafelhuisje’ volg ons dan via onze social media.