ON TOUR

agendaWil je weten waar je ons kunt tegen komen, blader dan eens door onze agenda. Alle openbare evenementen zullen we benoemen, niet altijd zijn deze vrij toegankelijk. We proberen dit zo zorgvuldig mogelijk aan te geven. Privé evenement zijn niet zichtbaar.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

BOERENLANDDAGEN MEERVELD (GARDEREN)

10 augustus 2019 @ 09:30 - 17:30

Voor boeren, toeristen, bewoners en dagrecreanten

Na drie succesvolle edities zijn de Boerenlanddagen Meerveld een terugkerend evenement in het tweede weekend van augustus. De derde editie mag met recht de zonnigste editie worden genoemd. Met meer dan 8000 bezoekers verspreid over twee dagen was de derde editie toonaangevend voor de Veluwe en de gemeente Apeldoorn. Benieuwd naar hoe het er op deze dagen aan toe ging of wil jij deze editie graag herbeleven? Bekijk dan hier de foto’s van 2018!

Tijdens deze dagen staan de waarden nostalgisch, vers en puur centraal. Dit komt terug in tal van activiteiten zoals demonstraties in het boerenlandleven, rondritten en een heuze kinderboererij. Struin langs meer dan 50 kramen op ons Boerenmarkt met alleen ECHTE producten of geniet van tal van lekkernijen op onze horecapleinen. Ten slotte sluiten we de Boerenlanddagen Meerveld af met een spetterend zomerfeest met live muziek. Ontdek meer informatie over deze onderdelen op onse website en volg ons op facebook voor het laatste nieuws en de leukste acties.

Uniek: de grootste Nationale Vleesvee keuring tijdens de Boerenlanddagen Meerveld!

De Gelderse Vleesveekeuring is sinds 2017 onderdeel op de Boerenlanddag Meerveld. In 2018 streek deze mooie keuring neer op het terrein in Meerveld. Op 11 augustus 2018 was er een primeur. Er werd namelijk voor het eerst gestreden om de titels Open Nationaal Kampioen voor Belgisch Wit-Blauw en Verbeterd Roodbont.  Ben jij benieuwd hoe het er op zo’n keuring aan toe gaat? Bezoek dan de vierde editie van de Boerenlanddagen Meerveld in 2019.


Gegevens

Datum:
10 augustus 2019
Tijd:
09:30 - 17:30
Website:
www.boerenlanddagmeerveld.nl

Locatie

’t Vossengat

Buurtweg 8

Meerveld,

Gelderland

+ Google Maps